Kisah Akhir Zaman sempena Karnival Mahabbah 10.0 - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 27 September- Setiap Nabi dan Rasul yang diutuskan kepada umat manusia sudah mengetahui tentang kemunculan Dajjalmpada akhir zaman. Apabila munculnya Dajjal ke dunia ini, manusia akan sangat mudah terpengaruh kerana dikatakan Dajjal ini mempunyai kuasa yang boleh mengelirukan manusia. Antaranya menyuburkan tanah yang gersang, menyembuhkan orang yang sakit, menghidupkan orang yang mati dan lain-lain kebolehan yang istimewa.