Pengunjung mula membanjiri Expokonvo UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 13 November- Expokonvo Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini menjelma kembali selama tujuh hari bermula 11 November 2019 sehingga hujung minggu ini di tapak Expokonvo yang letaknya berhampiran blok W, UMP Gambang bersempena Majlis Majlis Konvokesyen UMP ke -14 yang berlangsung selama dua hari, iaitu pada 16 dan 17 November ini di Kompleks Sukan UMP Gambang.