Pengorbanan buat ayah - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 25 November– Kisah graduan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) Fakulti Komputeran Universiti Malaysia Pahang (UMP), Muhammad Nur Alif Re’dzuan, 24 yang sanggup berhenti kerja sebagai Pengaturcara & Pereka Grafik di sebuah syarikat di Cyberjaya bagi menjaga ayahnya Re'dzuan Yusof, 59, yang terlantar sakit selepas melakukan pembedahan di bahagian otaknya akibat dari penyakit Left Aneurysm sejak April lalu pernah tular di media sosial sebelum ini.