Prof. Ts. Dr. Mohd. Rosli Hainin dilantik TNCAA UMP - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 25 November- Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) melantik Prof. Ts. Dr. Mohd. Rosli Hainin, 52 sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh tiga tahun berkuat kuasa 1 November 2019 sehingga 31 Oktober 2022.