eWADAH Bil. 1/ 2019 - Perpustakaan, UMP (Perpustakaan UMP, 2019)
1. Waste4Fine - Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2. Lawatan Penilaian Akreditasi Penuh Oleh Agensi Kelayakan Malaysia (Mqa) 3. Bengkel Penulisan Kreatif 4. Read@Uni : Dr Rashidi Abbas@Bookcafe 5. Read@Uni : Siti Aishah Ghani @Book Café : Baca Sebelum Lebur 6. Bicara Eksklusif@BookCafe 7. Program Majlis Ilmu Bermodul & Program Tazkirah Ramadhan 8. Kelas Pendidikan Pengguna & Lawatan 9. Majlis Sumbangan buku koleksi Allahyarham Peno- long Naib Canselor (Hal Ehwal Korporat & Kualiti) Universiti Malaysia Pahang (UMP),