eWADAH Bil. 3/ 2019 - Perpustakaan, UMP (Perpustakaan UMP, 2019)
1. Majlis Perasmian Read@Uni Peringkat UMP 2. Majlis Menandatangani Surat Niat (Letter Of Intent) Bagi Tujuan Kerjasama Di Antara Perpustakaan Ump Dengan Kolej Vokasional Sultan Haji Ahmad Shah Al-Mustain Billah Kuala Lipis Dan Kolej Vokasional Muadzam Shah 3. Bengkel Training Of Trainers : Speed Reading 4. Program UMP Triz 5. UMP Library Fun Run 2019 6. Latihan Sistem Koha 7. Bengkel Semakan Pelan Strategik Dan Senarai Tugas Jabatan Perpustakaan 2019