Program Cendekiawan Mulia UMP bincang isu semasa - UMP, PNC (2020)
Pekan, 30 Januari- Universiti Malaysia Pahang ( UMP) menganjurkan Program Siri ke-7 Bicara Cendekiawan Mulia UMP yang membicarakan topik wacana “Terrorism : Pengaruh & Ancaman Dalam Negara Bangsa" dengan menampilkan Ketua Penolong Pengarah, Bahagian Counter Terrorism (E8), Cawangan Khas, Ibu Pejabat Polis Diraja Malaysia, Bukit Aman), DCP Dato’ Ayob Khan Mydin Pitchay.