Asah bakat penulisan kreatif - fazurawati, Che Lah (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2019)
Generasi muda hari ini digalakkan mencipta kehebatan dengan mengambil peluang meneroka ilmu dan meningkatkan keupayaan diri supaya mampu bersaing pada masa depan.