3,778 bakal terima ijazah, diploma - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuantan: Seramai 3,778 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menerima ijazah dan diploma masing-masing pada Konvokesyen UMP Ke-14 di Dewan Kompleks Sukan Universiti UMP Kampus Gambang, esok dan lusa.