Penduduk Kampung Koi gotong-royong bersihkan Sungai Rengat - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Jerantut: Penduduk Kampung Koi dekat sini, mengambil inisiatif bergotong-royong membersihkan Sungai Rengat yang tercemar sebelum ini dalam usaha menjadikan kawasan itu sebagai pusat rekreasi tarikan pelancong.