Pengiktirafan buat UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Berita Harian Sdn. Bhd., 2020)
Bekas Pensyarah Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Allahyarham Profesor Datuk Dr Mashitah Mohd Yusoff yang meninggal dunia pada 24 Januari lalu menerima anugerah Iwate University Global Fellow dari Iwate University (IU) Jepun kelmarin.