Pembelajaran berasaskan pendedahan, pengalaman sebenar - Mohd Khairul Anam, Md Khairudin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2019)
Kuala Lumpur: Rangkaian Universiti Teknikal Malaysia (MTUN) akan terus mendokong komitmen dan inisiatif kerajaan dalam memperkasa bidang Pendidikan Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) di negara ini.