Phytogreen sistem mesra alam rawat sisa kumbahan - Abdul Syukor, Abd Razak (2013)
Hari ini dunia tenggelam dalam masalah serius disebabkan pencemaran yang semakin meningkat. Sepanjang evolusi kehidupan di bumi, keseimbangan yang kompleks antara organisma seni dan alam sudah diciptakan untuk makhluk terus hidup di atasnya.