Wajarkah Malaysia miliki loji nuklear - Luqman Hakim, Ahmad Shah (2013)
Artikel ini membincangkan kewajaran tenaga nuklear dijadikan sumber tenaga nasional selepas berlakunya insiden kebocoran loji nuklear di Fukushima.