Mimi Sakinah dipilih tokoh Cendikia Bitara UMP - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUANTAN 19 April - Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof. Madya Dr. Mimi Sakinah Abdul Munaim dinobatkan sebagai Tokoh Cendikia Bitara 2010 apabila beberapa hasil penyelidikannya diiktiraf di peringkat antarabangsa di sini semalam.