600 mahasiswa UMP sertai larian amal penyayang 2.0 - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Lebih 600 peserta dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan anak yatim mengambil bahagian dalam program Larian Amal Penyayang 2.0 di sekitar kampus UMP Pekan,Pahang baru-baru ini.