4 pelajar UMP raih pingat emas - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
KUANTAN: Kejayaan cemerlang dilakar empat pelajar Diploma Kejuruteraaan Awam Uninersiti Malaysia Pahang (UMP), di sini, apabila meraih pingat emas pada pertandingan Pereka Muda Antarabangsa di Hanoi, Vietnam, minggu lalu.