Pemilihan MPP UMP berintegriti, dilaksanakan secara teratur - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) ingin menjelaskan isu aduan 'Saya Mahasiswa Peduli' bertajuk Kecelaruan Pilihan Raya UMP' yang disiarkan dalam Varsiti, 17 Febuari lalu. UMP sentiasa memastikan proses pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dilaksanakan secara teratur, telus dan berintegriti.