Empower ECER rai pelajar cemerlang - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Seramai 107 pelajar cemerlang peperiksaan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) 2013,Penilaian Menengah Rendah (PMR) 2013 dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2013 diraikan pada Majlis Kecemerlangan Pelajar Empower ECER Mahkota di Universiti Malaysia Pahang, kUantan, Pahang baru-baru ini.