UMP anjur syarahan data digital hari ini - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Kuantan 22 April - Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Majlis Syarahan Umum Profesor berkaitan dengan data digital di Dewan Astaka Kampus Gambang di sini esok.