WIAF iktiraf kehebatan penyelidik UMP - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Kuantan: Pensyarah kanan Universiti Malaysia Pahnag (UMP), Abdul Syukor Abd Razak, muncul penyelidik tunggal negara meraih anugerah tertinggi bersempena dengan World Inventor Award Festival (WIAF) 2013 di Korea Selatan, baru-baru ini.