UMP perkenal bangunan mesra alam - Nik Sukry, Ramli (Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan inovasi binaan mesra alam iaitu Modular Craft, sekaligus membawa revolusi dalam menangani isu alam sekitar.