Pertingkat inisiatif - Basir, Zahrom (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Pelajar kategori orang kelainan upaya (OKU) berharap institusi pengajian tinggi (IPT) di negara ini terus melakukan penambahbaikan terhadap penyediaan kemudahan diperlukan serta pelaksanaan program kebolehpasaran bagi membantu mereka menempa kecemerlangan.