UMP cemerlang - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mencipta kecemerlangan dengan meraih dua pingat emas, dua pingat perak dan tiga pingat gangsa dalam Pameran Bio Technology Asia 2014 yang diadakan di Pusat Konvokesyen Antarabangsa Kuala Lumpur baru-baru ini.